Lessen

Schierkiteboarding geeft in samenwerking met KiteMobile kiteles op ondiep water en werkt met erkende instructeurs. Iedere cursist krijgt na de kitesurfles de kitesurfpas van de Nederlandse watersportverbond. Via deze pas leer je veilig en effectief kitesurfen! Met de behaalde kitepas (NL / Eng) kunt je kitesurf materiaal huren in binnen en buitenland.

Introductiecursus: 90,- euro

Dit is de opstap voor iedereen die het kitesurfen wil ontdekken. In 2 tallen en ondiep water worden de basisvaardigheden aangereikt om uiteindelijk binnen 3 uur het vliegeren met board te ontdekken. Je kunt na deze les aan de hand van de vorderingstaat inschatten hoe snel je de kitepas kunt halen. Zie hier de vorderingstaat.

Kosten: 90,- euro per 3 uur incl. pak en trapeze

Dagcursus: 140,- euro

De weekendcursus in 1 dag. Voor de liefhebbers is er nu de dagcursus, 5 uur kitesurfen op een dag. De dagindeling zal bestaan uit 3 uur s'morgens en 2 uur s'middags. Vliegeren, boddydraggen, waterstarten en ruime wind varen zijn de onderdelen die aan bod komen. De praktijk leert ons dat de middag sessie vooral gericht op het verder oefenen op de waterstart.

Kosten: 140,- euro 5 uur kiteles in 1 dag incl. pak en trapeze

Weekendcursus: 165,- euro

De weekendcursus is een verlengde introductiecursus. Dus doorgaan waar je gebleven was. In de meeste gevallen betekent dat beter leren optuigen, bodydraggen, waterstarten en kijken of je het stukje varen kunt uitbreiden.

Kosten: 165,- euro 2 x 3 uur cursus incl. pak en trapeze

Vervolglessen: 75,- euro!

Na de introductie les, dagcursus of weekendcursus kun je kiezen voor extra kitelessen! We lopen de modules van de vorderingstaat af. Na de 5e en laatste module heb je de kitesurfpas gehaald waarmee je in het binnen enbuitenland materiaal kunt huren.

Kosten: 75 euro per 3 uur incl. pak en trapeze